Beoordelingen van Oase Hilversum

Recente recensies van Oase Hilversum

4 sterren na 11 reviews

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 18.25 online besteld rechtstreeks bij Oase, direct een bevestiging gekregen! Om 19.50 maar eens gebeld waar de bestelling bleef, ik kreeg iemand aan de tel. die amper Nederlands sprak, en ze hadden niets ontvangen! Huh? Dus ik vroeg hoelang het ging duren als ik het nu nog een keer bestelde. Maar dat kon niet ik moest maar 10 min. later terugbellen, heb toen gezegd dat ik daar niets meer zou bestellen!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag wel wat sneller bezorgd worden en doe ook een broodje bij de shoarma schotel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met 35 min bezorgd, eten goed, ruim voldoende. Bestel hier zeker nog een keer.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig eten, patat ook niet lekker

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top top top beste shoarma in Hilversum. Was alleen een patatje vergeten. Maar dit heeft hij perfect goed gemaakt. Goed restaurant

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs, vlotte en aardige bediening. Ik kom terug!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim 13 min te laat. Spare ribs waren niet echt heel warm. Ook was men vergeten het gratis blikje drinken te geven en hebben wij dus niet gehad. Volgende keer maar bij een ander bestellen.

Reactie van Oase:we geven volgende keer exrta drankjs

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste shoarma in Hilversum

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, alleen was het bijna de helft van de hoeveelheid vlees in vergelijking met de vorige keren.. jammer

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating